Abbekås 21/8

Egentlig satsede jeg på at nå til Falsterbo i dag. Men efter at have banket pæle i 6½ time, med 8 m/s vind lige i næsen, suppleret med 2 meter bølger fra samme retning, trak Skaden pludselig mod styrbord, og det blev så Abbekås der blev anduvet kl. 1720.
Så der er ikke så meget at berette fra dagens sejlads, bortset fra, at den gennemføring jeg har lavet til mit nye ekkolod, tilsyneladende er blevet slået løs i dagens bølger, så der langsomt siver vand ind under dørken. Heldigvis ikke værre end at det kan klares med en pøs og en god svamp 
Lisbeth Gjøl, har været så venlig at tilbyde at komme forbi med en pizza om lidt. Det bliver helt hyggeligt med besøg.Dragør nærmer sig med hastige skridt.
Sundowneren blev indtaget i utide, og
Alt mår vel ombord
MoKoHo OP

— her: Abbekås Hamn.