Oskarshamn 19/6

Egentlig underligt, at Svenskerne ikke hader os Danskere!I morges, da jeg hentede lækkert morgenbrød hos “Mormors” – et lille stenovns bageri og café i Store Rör, kom jeg forbi endnu en sten som kundgjorde, at det var her Svenskerne gik i land, da de smed den Danske besættelsesmagt ud af Öland!!
Tror sku´at vi har været nogle sataner, både på Christian den 4. tid, og tidligereHar haft endnu en skøn sejldag – da vinden endelig kom – og jeg kunne holde et gennemsnit på 5,5 knob og har udsejlet 36 sømil.

Kom også forbi Borgholm og kunne betrakte ruinen fra vandsiden.

Anduvede Oskarshamn lidt i kl. 1800. Fik afleveret et genoa”kapell” på hotellet ude ved indsejlingen og sejlede videre ind til havnen helt inde i centrum. Her var der en værre leben. Jeg nåede lige afslutningen af den ugentlige konkurrens for veteranbiler og sender en venlig tanke til Kim Thunø og Birger Blakø

Aftensmaden er fortæret, kaffevandet snurrer i pantryet og så kan der vist også lige blive tid til at lege lidt turist, og hvem ved, måske man kommer forbi en lille “krog” hvor sundowneren kan indtages.

Vinden står i syd og alt mår vel.

MoKoHo OP

…………………………………………………………………………………………….
Sløv morgen!
Altså ikke mig, men vinden. Nu er den endelig kommet og der er dømt butterfly. yiaaah
Next stop, Oskarshamn.