Stockholm 23/6

Så fik jeg prøvet at gå igennem min første sluse. Der var vist ikke meget mere end 20-30 cm. højdeforskel og vi var kun 3 både, så det gik ganske smertefrit.
Derefter skulle jeg under en bro, hvor jeg lige kunne komme under uden at knække antennerne.
Har nu fået sejlet lige knapt 400 sømil og er nået til Stockholm, hvor Kathrine påmønstrer i morgen, når jeg sejler helt ind i centrum.
Med en havnepris på 350,- kr. i centrum, valgte jeg at snige mig ind i en lille privat havn lidt uden for byen, hvor jeg ligger under mastekranen. Til gengæld er jeg låst inde/ude med pigtråd og hegn hele vejen mod land. Men nattergalen forsøger at overdøve byens støjtæppe og det gør den faktisk ret godt.
Det har igen været en forrygende sejldag, hvor jeg bl.a. surfede med butterfly hele vejen op til slusen med op til 7,5 knob.
Kan i alle ha´ en forrygende Sankt Hans aften.
Her er alt vel ombord og køjen kalder om føje tid.
MoKoHo OP