Iniö 27/7

En rigtig hyggelig ø, jeg er kommet til. Iniö har 253 faste indbyggere og næsten halvdelen kom til åbningen af en fin-fin Folk festival i går kvell. Jeg har oplevet alt fra det Danske 60er MelodiGrandPrix hit, “Little Banjo Boy”, Børne musik-teater, Fantastisk violinspil, harmonika, banjo, trædeorgel, Yokolele o.m.a.
Det har været så hyggeligt at møde min “småkusin” (altså, min moders Finske kusines søn) og hans kone, som jeg nu har mødt for 2. gang i mit liv.
Er lige kommet tilbage fra alle musikernes “afterparty” hos den lokale arrangør, med lækker mad, jamsession og Trane-akkompagnement i baggrunden.
Iniö-Nordby havn hvor jeg ligger, kan varmt anbefales. Den er næsten færdigrenoveret (for EU midler, naturligvis) og har fine faciliteter. Bad, Sauna, vaskemaskiner og både Købmand og en rigtig hyggelig Café med god mad, Internet, samt koldt øl og ikke mindst Rom.
En lokal servitrice-ungmø informerede mig om, at saunaen var sjovest at benytte om natten!!! Det, har jeg så lige tilgode 
Jeg segler jo atter single-handet og glæder mig til at liste videre hjem gennem Ålandshavet, med forhåbentligt, masser af lignende skønne oplevelser.
Alt vel ombord
MoKoHo, Skipper OPp.s. jeg kan høre saunaen kalde