Skansholmen 22/6

Tidligt op. Der var lovet 10-11 m/s vind fra sydøst. – perfekt……
Laaaaang næse. Vindmåleren viste op til 17.
Så jeg bestemte mig for en overligger-dag, og gik i gang med den helt store brunch med Bacon, æg, og det hele. Fik ryddet lidt op m.v.
Pludselig kunne jeg mærke omskift i vejret. Kun 6-8 m/s, og så fik jeg travlt med at gøre båden klar.
Skulle også lige hen og bunkre Diesel og vand samt købe lidt proviant, lidt længere nede af kysten. Så den blev 1015 før jeg kom af sted.12 timers sejlads og 61 sømil senere er jeg nu 9 sømil fra Södertälje slusen på en ø ell. by som vist nok hedder “Sanda Kumla”
Endnu en god omend lang sejldag.
Alt vel ombord.
Go´ fest derhjemme, eller hvad i nu laver.
MoKoHo OP
……………………………………………………..
Nattestemning. Nåede lige en meget forsinket sundowner. Irish coffée — her:Skansholmens Sjökrog.