Skillinge 20/8

Frallor
På Hanö indgår der 2 stk. frallor (ikke friller  ) i havnepengene!
Da rundstykkerne, sammen med den øvrige frukost, var sat til livs, begav jeg mig ud på en længere ø-vandring.
Der bor omkring 60 mennesker fast på øen, men der er i hundredevis af hjorte af asiatisk oprindelse. De går frit rundt på hele øen og er ikke spærret inde, det er byen til gengæld 
Jeg havde blot gået i 10 minutter da jeg fik øje på de første dyr få meter fra stien. Vi kiggede hinanden lidt an, hvorefter de stille listede af.
Da jeg nåede over på østsiden af øen, vrimlede det med hjorte. De mæskede sig i de enorme mængder af brombær der breder sig alle vegne mellem klipper og kæmpesten. Jeg eftergjorde straks deres iver efter de dejlige bær. Det var tydeligt at se, hvor hjortene havde været, for der, måtte jeg lidt dybere i krattet, med forrevne skinneben og hænder som resultat. Der var dog rigelig, til at spise sig mæt i.
Gik videre rundt i klipperne og fandt de mange grotter der var skabt af enorme klippeblokke. Det lignede et område, hvor Jætterne havde muntret sig med stenkast 
Min videre færd, bragte mig forbi Ærteposen. En tange bestående af en masse rullesten. Der skal på det kraftigste advares mod at medbringe stensamlende børn til dette sted, med mindre båden er i behov for store mængder ekstra ballast 
Turen tilbage blev lagt op forbi “Den Engelske kirkegård” som er et levn fra Napoleons krigen. Fyret, på toppen af øen, blev rundet og der var pludselig gået 4 timer, før jeg returnerede til “Skaden”
Klokken var blevet 1330 og jeg stak skyndsomt til søs. Det varede dog et par timer før den lovede vind kom, samt drejede i den rigtige retning og kunne afløse motoren.
Så kom der til gengæld også fart over feltet og jeg ligger nu på 3. time og logger 6½ knob i en dejlig halvvind.
Kursen er sat ad Simrishamn til.
Solen skinder fra en næsten skyfri himmel
Det dejligste sejlervejr, nydes.
Og alt mår vel.
MoKoHo OP