Gräddö 8/8

Se, hvilken morgenstund!
Solen er rød og rund.
Nina er gået i bad.
Jeg’ spiser ostemad
Livet er ikke det værste man har
og om lidt er kaffen klar.Tekst & Melodi: BennySe, sådan startede min morgen, – næsten.
Kl. 0830 var jeg lige blevet færdig med at stege bacon, uret på de blødkogte æg bibbede, bordet var dækket og dér kom havneassistenten med de friskbagte boller, i en pose med dagens vejrudsigt. Det kalder jeg havneservice  
Det kan da kun blive en god dag!
…………………..
Kl. 1030, efter godt en times sejlads i strålende solskin og ca. 7 sømil, kom tågen rullende. 30-50 meters sigt, føj. Og for at det ikke kunne være nok sejlede jeg hen over et stort magnetfelt, så selvstyreren flippede totalt ud og sendte båden hid og did.
Efter en times tid i ærtesuppen fik bådens trådløse net endelig fat i en Svensk sendemast. Lige betids nok til at jeg via nettets AIS, kunne konstatere at jeg lå betænkeligt tæt på en skærende kurs med et Russisk fragtskib. Nu ved man jo aldrig om sådan en skipper er midt i en formiddagslur eller måske i gang med vodkaflasken  , så jeg fik hurtigt lagt kursen om.

Jeg nærmer mig den rute, hvor alle de store færger mellem Finland og Stockholm sejler,og tågen er heldigvis ved at lette.
Jeg hader at sejle i tåge, så jeg må vist se at få sat en rigtig AIS på bådens ønskeliste.

Nå, nu begynder der at komme lidt luft igen og jeg må hellere koncentrere mig om at holde udkig efter færgerne og få trimmet sejlene.

Alt vel ombord
MoKoHo OP