Kalmar 16/8

Ren luksus!
Efter en dejlig lille aften/natsejlads, på kun 18½ sømil i frisk vind, er jeg nu i Kalmar.
Dagen er gået med en stemningsfyldt tur gennem skoven, op og kigge på Slotsruinen i Borgholm. Det er helt utrolige bygningsværker man kunne etablere, helt tilbage i 1100 hundrede tallet. Det var svært at komme derfra igen. Men der skulle også lige provianteres og bunkres lidt diesel.Borgholm er en hyggelig by og så har de en ganske rar og flink havnemester.
I morges fandt jeg en virkelig god bager, og der blev snoldet de lækreste brød, boller og et enkelt stykke wienerbrød. En excellent måde at starte dagen på.

Jeg nåede også lige at besøge Weber-grill-road-show, som havde en kæmpe truck og hvad dertil hører, opstillet på havnen. Fik et par gode tips med i bagagen.

Jeg kan mærke, at jeg er for hjemadgående. Den ene dag kan det ikke gå hurtigt nok, den næste, synes jeg at det pludselig er ved at gå for stærkt og skal lige have et par oplevelser mere med hjem.

Alt vel ombord
MoKoHo OP